19
ŞUB
09
MRT
06
EKM
#Duyuru #Yarışma
18. Geleneksel Kitap Okuma Yarışması Başladı!

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri ve Gençlik Merkezi’nin 16’ncısını düzenlediği Kitap Okuma Yarışması’nın sınavı yapıldı.

DETAYA GİT
#Duyuru #Eğitim #Seminer
ZEYGEM’DEN YKS'YE 3 AY KALA KAZANMA NAVİGASYONU

Zeytinburnu Gençlik Merkezi (ZEYGEM), bu yıl içinde sınavlara hazırlanan öğrenciler için Gri Koç Eğitimci Yazar Gökhan Müftüoğlu’nun koçluğunda çeşitli stratejiler, motivasyon teknikleri ve öğrenme yöntemlerinin anlatıldığı, “YKS'YE 3 AY KALA KAZANMA NAVİGASYONU” seminerini Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’ne.

DETAYA GİT
#Atölye #Seminer
Akademi Seminerleri 2023-2024

Dün, bugün ve yarın arasında bir bağ kurarak; dünü unutmadan bugünden yarına hazır olmak için Akademi seminerlerimizde buluşuyoruz.

DETAYA GİT

MerkezimizdeNeler Var?

Zeytinburnu Gençlik Merkezinde gençler; kendilerini tanır, bilgi ve yeteneklerini geliştirir, zararlı ortamlardan uzak kalarak kendilerine, ailelerine ve yaşadığı topluma faydalı bireylere dönüşürler.

Zararlı ortamlardan uzak kalarak kendilerine, ailelerine ve yaşadığı topluma faydalı bireylere dönüşürler.

DETAYA GİT
105.000+
genç için
755+
eğitmen ile
1655+
etkinlik!
KULÜPLER
Kolektif Becerilerini Geliştir!

Zeytinburnu Belediyesi olarak bizler, siz gençlerimizin yeteneklerine ve kararlarına her zaman değer vermekteyiz. Yarınlarımızı emanet edeceğimiz sizleri doğru yönlendirmeyi ve bu yolda sizlere imkânlar sunmayı daima boynumuzun borcu olarak kabul ediyoruz...Devamını Oku